Montgai Màgic: la Fira de la Màgia al carrer de Montgai

Inici / No et perdis... / Montgai Màgic: la Fira de la Màgia al carrer de Montgai

Montgai Màgic: la Fira de la Màgia al carrer de Montgai

 

Montgai Màgic: la Fira de la Màgia al carrer de Montgai

Si t'encanta la màgia o si tens un espectacle que t'agradaria mostrar-nos, a Montgai trobaràs la màgia més diversa, curiosa, divertida i sobretot emocionant i sorprenent!

Montgai màgic és la primera fira al carrer dedicada exclusivament a la màgia i en la qual acollim durant quatre dies a mags premiats en l’àmbit internacional i amateurs. Es va començar a celebrar l’any 2008 i des de llavors hem tingut la sort de poder rebre als millor mags del món.

Com ja és tradició, el certamen comença el dijous amb una jornada dedicada a la màgia escolar amb alumnes procedents d’escoles de la zona.

Montgai Màgic segueix el divendres amb una sessió de màgia adreçada a persones amb discapacitat diverses i una gala solidària que s’organitza conjuntament amb la federació Allem.

Finalment, durant el cap de setmana Montgai s’omple de màgia amb les actuacions de mig centenar de mags amateurs, semiprofessionals i professionals procedents de diferents punts de Catalunya, de l’Estat espanyol i de l’estranger.

A més a més durant la fira hi ha un mercat màgic, un mercat de productes artesans i alimentaris i tallers per a petits i grans.

Dates: Primer cap de setmana d’octubre

Lloc on es desenvolupa: Les actuacions es realitzen per tot el poble de Montgai.

www.montgaimagic.cat

Contacte: fires@montgai.cat

 

Ajuntament de Montgai - Pl. Prat de la Riba, 1, 25616 Montgai, Lleida - Tlf. 973 43 00 05 - protocol@montgai.cat | administracio@montgai.cat

© 2017 Ajuntament de Montgai