Lo Carreró

Inici / Visita Montgai / Lo Carreró

Lo Carreró

 

Lo Carreró és un espai patrimonial i històric que posa de manifest com eren les viles closes de la Catalunya Nova medieval.

Sovint programa propostes culturals i d’oci, com concerts de petit format, exposicions, tallers, observacions d’estrelles, vermuts tertúlia amb escriptors, exposicions o el mercat de les puces, amb parades d’objectes de segona mà i d’artesania.

Apropa’t a l’església. No té pèrdua! I just al davant, una porta de ferro amb la figura d’una dona, que simbolitza la inspiració, estarà esperant-te per donar-te la benvinguda. Aquesta és l’entrada a Lo Carreró però segurament la trobaràs tancada perquè l’accés a tot el recinte es fa a través de Cal Trago, l’única casa del complex que es manté dempeus i on hi ha el punt gastronòmic.

 

Horari: varia al llarg de l'any

Pàgina web:  www.locarrero.cat

Localització: carrer Domènec Cardenal, 2 (entrada principal), carrer de l'Església, 7 (entrada secundària), carrer Domènec Cardenal, 12 (entrada per persones amb mobilitat reduïda).

Correu electrònic: locarreródemontgai@gmail.com

 

 


                                            

 

Ajuntament de Montgai - Pl. Prat de la Riba, 1, 25616 Montgai, Lleida - Tlf. 973 43 00 05 - protocol@montgai.cat | administracio@montgai.cat

© 2017 Ajuntament de Montgai