Agramunt

Inici / Visita els voltants / Agramunt

Agramunt

 

Agramunt, amb 5391 habitants, és la població capdavantera de la comarca natural de la Ribera del Sió. Situada en el punt de confluència de l'Urgell, la Segarra i la Noguera, entre les serres d'Almenara i de Montclar, té com a eixos principals el riu Sió i el Canal d'Urgell, que rega bona part del seu terme municipal. La seva economia es basa principalment en l'agricultura, la indústria metal·lúrgica i de serveis i els petits comerços, tot i que el sector del torró i la xocolata a la pedra han esdevingut un sector important i de sempre han estat un pol d'atracció per a visitants.

Història i patrimoni

Turisme d'Agramunt

Fires i festes

El municipi d'Agramunt és format per la vila i sis pobles més: Mafet, Almenara Alta, La Donzell, Montclar, Rocabertí i les Puelles. Els quatre darrers constituïen l'antic municipi de la Donzell que fou incorporat al d'Agramunt en dues etapes: l'any 1967 les Puelles i el 1970 Montclar, La Donzell i Rocabertí. Els pobles del municipi.

Pàgina web d'Agramunt.

 

Ajuntament de Montgai - Pl. Prat de la Riba, 1, 25616 Montgai, Lleida - Tlf. 973 43 00 05 - protocol@montgai.cat | administracio@montgai.cat

© 2017 Ajuntament de Montgai