Ruta del Camí Ral

Inici / Rutes / Ruta del Camí Ral

Ruta del Camí Ral

 

Aquesta ruta de 105 km de longitud permet gaudir de la serra de Bellmunt-Almenara i té com a color distintiu el color verd.

Les diferents rutes que surten de cada poble (Montgai, Butsènit, Castellserà, Cubells, Preixens, la Sentiu, etc.), enllacen totes amb la del camí Ral, la qual cosa ens permet dissenyar el nostre propi itinerari. Cada ruta té el seu color. La ruta comença a Sant Jordi de Muller i acaba al Pilar d’Almenara.

Al llarg de la ruta trobarem panells explicatius sobre alguns punts interessants, com per exemple la Font Amarga, diverses cabanes de volta, la primera secla del Canal d’Urgell, la secla petita, el mirador del Baix Sió i diverses zones del memorial democràtic de la Guerra Civil com Els Tossals de Montgai.

Distància: 105 km

Localització: Es pot arribar-hi de moltes maneres. Des de l’entrada del poble de Montgai, a la Bassa de la Creu trobareu la senyalització que indica la direcció cap a Bellmunt d’Urgell i la ruta per arribar al Camí Ral. 

Per arribar-hi des de Butsènit trobareu les indicacions a la part esportiva.

 

A4-2-Cami-Ral-opt.pdf

Ajuntament de Montgai - Pl. Prat de la Riba, 1, 25616 Montgai, Lleida - Tlf. 973 43 00 05 - protocol@montgai.cat | administracio@montgai.cat

© 2017 Ajuntament de Montgai