Ruta ornitològica pels secans

Inici / Rutes / Ruta ornitològica pels secans

Ruta ornitològica pels secans

 

Montgai disposa d'espais lúdics per gaudir del paisatge, la flora i la fauna del Baix Sió. Una zona estepària on podreu veure aus com l'Esparver Cendrós, el Sisó o el Gaig Blau, entre molts d'altres.

En general la millor època per visitar aquests espais naturals protegits és la primavera (abril i maig principalment), però tots ells es poden visitar la resta de l'any aprenciant així la dinàmica paisatgística i cromàtica que caracteritza aquests espais.

 

El moviment aparent del sol al cel és un dels fenòmens més ben estudiats al llarg de la història de la ciència. El sol és un molt bon rellotge. La volta de migdia ens permet saber gràcies a la direcció de les ombres que són les 12 del migdia.

 

 

 

 

Itineraris de natura: 

Si us interessa dur a terme l'observació o la fotografia d’ocells, us podeu posar  en contacte amb l’empresa que treballa en els secans de Montgai durant la primavera i principis d'estiu PHOTO LOGISTICS. La seva activitat gira entorn a les aus estepàries. Web: www.photo-logistics.com/ca


Veure vídeos sobre el turisme de Natura, editats per l’empresa Photo Logistics en els següents enllaços:


Presentació de l’empresa.
Espais i aus que trobem als secans de Montgai.
Espais i aus que trobem a Montgai I.


Empreses que es dediquen a l’acompanyament i guiatge per a l’observació d’ocells: Birding Lleida

 

Ajuntament de Montgai - Pl. Prat de la Riba, 1, 25616 Montgai, Lleida - Tlf. 973 43 00 05 - protocol@montgai.cat | administracio@montgai.cat

© 2017 Ajuntament de Montgai