Murals i art urbà

Inici / Visita Montgai / Murals i art urbà

Murals i art urbà

 

Diversos murals guarneixen cases i parets de Montgai, que fa anys que ha decidit apostar per l’street art. La majoria tenen una significació especial pel poble, com el que, darrere la Fasina, reprodueix l’interior d’una casa de les d’abans, segons li van explicar padrins i padrines del poble a l’artista Swen, que signa l’obra.

Ell mateix és l’executor de la trentena de paraules escrites per tot el poble, les que els veïns i les veïnes van triar per definir Montgai, una iniciativa impulsada per Lo Carreró, un centre cultural i patrimonial que també compta amb importants murals. Concretament, es pot veure a l’interior de les restes arquitectòniques que el configuren, una trilogia dedicada a la dona en tres etapes diferents de la seva vida, obra de l’artista lleidatana Lily Bric i els portuguesos Draw & Contra, i que corresponen a un dels personatges principals de la novel·la ‘La llegenda del Carreró’ de l’escriptora Sílvia Colomé.

 

Ajuntament de Montgai - Pl. Prat de la Riba, 1, 25616 Montgai, Lleida - Tlf. 973 43 00 05 - protocol@montgai.cat | administracio@montgai.cat

© 2017 Ajuntament de Montgai